Thursday, December 30, 2010

Hikayat si Kasut


Bila cerita pasal kaki..mesti ada kaitan dengan kasut..bila cerita pasal kasut..masing2 akn tunjukkan kehebatan kasut masing...
isi-isi penting yang akan diperbincangkan mesti berkaitan dengan warna..tinggi kasut tu..design n apa-apalah..

kenapa aku cakap pasal kasut..???sebab baru2 ni 27hb aku pegi jumpa kwan n mmakai kasut yang bleh dikatakan ladies la juga..tapi hancus koz kasut tu memakan tuannya sendiri..so tym jlan tu control2 la kunun2 teda apa2 yang berlaku..tapi hakikatnya..eerrggghhhhh!!!!

inilah kasut yang telah menderhaka terhadap tuannya sendiri!!!
tapi still cute kan...hahahhahah

n bila aku da buat pendahuluan di atas,jelaslah bahawa aku akan bercerita tentang kasut..ngeh3..
sebab kasut ni slah satu benda yang penting n wajib ada pada semua orang..kan kan kan...
tanpa kasut maka tidak lengkaplah fashion seseorang itu..right??
nda kira la kasut sukan ka,kasut jalan ka,kasut kusut ka..aik??hahahhah

dunia kini semakin moden..so kasut pon nda ktinggalan jua kemodenan dia..so,ini antara kasut2 yang telah aku jumpa kat Mr.Google

tapi di sini aku akan berkongsi kasut-kasut yang jarang dijumpai a.k.a pelik tapi berguna kepada si pemakai dan aku rasa tuan kasut pun nda sanggup pkai hari2 kali a....



GAMBAR 1


oh no!!ini kasut kadang2 mnyusahkan tuan dia sendiri,tapi bila ada kecemasan seperti urg kacau ka..kasut ni boleh mjadi penyelamat..caranya hanya dengan menghumban tepat ke atas kepala c pengacau..binggo..ICU trus,hahah..
tapi dengan wajah yang bersemngat..katakan tidak pada high heels..!!
oh yeahh!!!


GAMBAR 2


aku pon nda paham la sepa design kasut gini..wujud pula a...tapi ni pun pnyelamat juga ni..klaw binatang buas nampak,mo demam sminggu jga dia nda kuar2 umah..apatah lagi alien2 yang jarng singgah ke bumi..hahhah..
nampak ganas..


GAMBAR 3


kepada gadis2 di luar sana..apa perasaan anda bila anda memiliki kasut seperti ini..pasti teruja dan bila pakai seolah2 andalah cinderella yang dicari2..ahahha...abislah kepada jejaka2,abis duit kamu klaw GF kmu mnta beli ksut gini..hahhaha


GAMBAR 4



aku nda berapa pasti yang ni kasut ka tulang manusia..tapi itu la uniknya org yang design kasut ni..nampak pelik tapi inilah yang berlaku..hihi..klaw org llaki tgok c gadis pkai ni,mo mngurat pn trus bt2 nda nmpak kmu..hahahahha


GAMBAR 5



aku suka ini....
Kepada ssiapa yang ingin design yg buli dikatakan limited edition sdn.bhd pnya..anda bleh la pergi ke http://www.boongastudio.com/
macam2 design lagi yang anda bleh lihat..
cehhhhh....macam tukang promosi pla akuh..hehehhe..


oritelah..sekadar ini sahaja entry tuk kali ini..apa2 hal pilihlah kasut yang sesuai dengan anda dan sesuai dengan keadaan...dan pilihan yang tepat mmbuatkan anda yakin ketika berjalan dan tidak menyakitkan anda..n bagi wanita..klaw mo date tu better pkai kasut yang besa ja,bukan apa supaya tidak mnyusahkan buipren kamu untuk mendukung atau mengendong kmu bila kamu "terpeleot" di mall2 yg dikunjungi...kan bikin malu sndiri..hahahahha..

Shekian bebelan Kasut..






- Syukran Ma'Assalam -

4 comments:

Szan said...

itu kasut all star hijau pandai menggigit. yg di bawahnya pula ada kuku tu kalau menyepak bontot terus melekat. kahkahkah. ko kasi tag ini sama wasaber nama thebeybeh. dia sukasamakasut. wakakaka.

selendanQburuk said...

hahahahah...ngam tu sipak d buntut ko kn kasut ada kuku tui...hhahahhaha...buli ksi2 tag2 ka?nda ak pndai ging..hahhahaha

thebeybeh said...

sebulan berlalu,patut la aku nda rasa tenang.
nma aku di sebut2..hahah

dayanQibrahim said...

ahahahaha..tu la ko..skg tenang la suda ni..namu naik d area kasut2..ahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...