Thursday, January 27, 2011

Dulu Len..skuNk Len

assalamualaikum...

rasanya suda lama selendanQburuk ni tdak mengisi perutnya dengan pelbagai story mory..hahahhaha..tetiba pula terasa mahu berkongsikan sesuatu kepasa semua blogger2...

story about my kawan ni kat skola dlu..skang ni ramai suda berumah tangga..dan kawan yang aku mahu ceritakan ni bakal2 melahirkan baby..bes kan..n aku pun tompang2 la mau jadi aunty..hikhikhikhik....

cam nda caya ja..masa cepat ja berlalu..dulu sama2 p kantin beli nasi lemak..sama2 escape prep..tup2 skg suda jadi mama..eh mummy..hahhahha


dulu

sekarang..


dulu single..sekarang double..akan datang triple..hihihihi

aku saja ja mo kongsi benda ni ngan kamu2 smua..sbab hepy..so korang pon kena la hepy2..hahahaha...dia datang uma aku..lepak kt uma aku..jahat aku ni..spatutnya aku la yang lawat orang mengandung..ni dia yang datang umah aku..hohohoho..tapi xpa..lama x jumpa dia..
aku n mummy ry,..huhuhu

jangan salahkan ibu mengandung..aikkk..apa kaitan..jangan salahkan aku x dudukkan ibu mengandung..hahahahahah..japa lagi dia mau berjoging ni.tu yang dia bagi aku duduk ..(lagi xda kaitan)ahhahhahah


orite2..stakat ni ja la entry kali ni..apa2 pun..semoga korang bahagia dengan orang tersayang..dan semoga kita semua diberkati oleh Allah S.W.T..amin...

bye








- Syukran Ma'Assalam -

2 comments:

mr_mrs mikko said...

uisehmen..
ko bila lg mo double?
hihih

kwn aku pn bebesaran suda anak dorg ni

Dayanqphrofile said...

hahhaha..andu aku kunu dtnya..ak muda lagi bergaya ni nnti2 la..dahulukan yg dhulu..sperti kau..ahhahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...