Monday, January 10, 2011

Reaksi Mereka about Pemenang AJL25..

ana raffali ajl 25 Kemuncak Anugerah Juara Lagu Ke 25 Milik Ana Raffali, Persembahan Gagal

By now, kami rasa semua’nya sudah tahu yang lagu dendangan & ciptaan sepenuhnya Ana Raffali berjaya merangkul gelaran juara lagu untuk Anugerah Juara Lagu ke 25 (AJL25).

Namun, tidak semua pihak dapat terima dengan baik keputusan para juri professional yang di’ketuai M Nasir malam tadi.

Petanda pertama adalah ketika pengumuman lagu ‘Tolong Ingatkan Aku’ ciptaan Ana Raffali di’tabal sebagai juara, kelihatan sekumpulan penonton yang hadir ke Stadium Putra Bukit Jalil, KL ini berarak keluar.

Tidak sempat menunggu juara lagu yang baru ini kembali membuat persembahan di’pentas, ada barisan media yang hadir turut angkat kaki.

Ketika sidang akhbar pula, wartawan & pihak media lain’nya bertalu talu bertanyakan kredibiliti lagu ‘Tolong Ingatkan Aku’ untuk bergelar juara malam tadi.

Persembahan Ana Raffali pada malam juara lagu ini juga sebenarnya tidak mendapat banyak reaksi positif dari para peminat yang lebih suka Ana Raffali kekalkan imej bersahaja tanpa drama.

Pada kami, kemenangan Ana Raffali pada malam ini sesuatu yang tidak terjangka walaupun ini antara lagu kegemaran kami untuk dengar pada waktu lapang.

Anda, sebagai peminat muzik tanah air, kami berikan peluang untuk menjadi juri rambang untuk juara lagu tahun ini. Dengarkan ‘Tolong Ingat Aku’ dendangan Ana Raffali & undi.

>>ehsan by ROTI.com

ekceli aku pun nda tertengok habis tym ana rafali perform..tpi nda sangka la kan kmenangan di pihak dia..da rezeki dia tahun ni..mo bt cmna kan...apa2 pn Tahniah bt semua yang bertanding...


tata..^_^


- Syukran Ma'Assalam -

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...