Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Assalamualaikum..



si pembuat segmen berkata :

Ok... Nak join ? Syaratnya mudah saja.. cam biasa buat entri.. Lepas buat entri , korang tunggu senarai url blog yang akan dinaikkan (senantiasa dikemaskini dari masa ke semasa ) ..Pilih mana mana blog yang korang berkenan , kemudian ajak dia bertukar.. tinggalkan komen di blognya dan bagitau yang korang nak tukar link dengannya.. INGAT , ini hanya boleh dilakukan dengan blogger yang join segmen ni saja .. PERTUKARAN SUKA SAMA SUKA ! Kalau dia tak jawab , makna dia tak berminat.. senang je kan ?



tutup?10 malam ni..cepat3...

- Syukran Ma'Assalam -

14 comments:

Gen2Merah said...

salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

salam ukhuwah antara kita

Rohaizam Rosli said...

jom tukar list nak tak??? stuju meh nyatakan ya kat sini...

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Clara said...

jom tukar link belog..

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nadzirah K. said...

jom tukar link?
kalau setuju,sila balas di ruangan komen saya:)
follow u:)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

jom tukar..?

sabahan blogger..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

saya da letak da awk dlm bloglist :)

jangan lupa letak balik k :)

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

EKA AMIN said...

saya pon...:)
http://meeyamika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

yanadimple said...

haihaiii oky ltk awk lam blglist comeycomey sy >.<

http://yanadimple.blogspot.com

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

Lulu Caldina said...

minat tak?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

blog ni dh masuk dlm bloglist sy..


jgn lupa masukkan balik k..

Qaseh said...

jom tukar link suka sama suka

http://dqaseh2u.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...