Thursday, August 11, 2011

Bohomien Style - ada style lah..!!


Assalamualaikum..

salam ramadhan yg ke 11..alhmdulillah..msih lagi kita dberi pluang untuk mneruskan ibadah puasa ni...hihihi..cehh...ni entry ceramah ka apa...wuwuwuuwu...

ok,knarin aku ad tgok Wanita Hari Ini opkos kt TV3,,,yeah...aku adalah wanita..so kena tgok..ahhahah...aku ska tgok WHI ni sbb bnyak bnda n info yg kita dapt,nma pn inspirasi wanita kn..n aku pling suka tym tjuk berkaitan pesen2(fesyen) ni..wah....duni mkin maju..mcam2 trend yg kluar,n fesyen zaman2 nenek aku pon tkluar smula...

n bnda yg dorg bncangkan kmarin adalah Fesyen Gaya Boho yang pernah popular dilakngan remaja tym tu dlam thun 60- 70an..itu adalah info yg aku dpat...

gaya bohomien ni adalah gabungan dari Hippie,etcnic,gypsy n Vintage Style..yeah..nmpak mnarik bukan..so jom kita lihat fesyen Bohomien yang bakal mnjadi trend untuk masa kini...









n now kita bleh lihat gaya camni pun ssuai untuk gadis yang bertudung...yeah3...




by YASALMA





- Syukran Ma'Assalam -

2 comments:

Iliani Rahimi said...

unik sgt style ni ;)..btw,, slamaat berkenalan..kalau sudi jemputlah ke blog cik yanie ea ;)

Dayanqphrofile said...

yeah..unik kn..hihihi...salam knalan jga lliani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...