Saturday, August 20, 2011

"SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?"

ASSALAMUALAIKUM


KLIK SINI >> JOIN SEGMEN

hurrmmm...belog gua berat ka x??sila bagitau tuan tanah skg...agak2 bapa kilo gua pnya belog ni??hahhahah..gurau jak!!




- Syukran Ma'Assalam -

6 comments:

Ini Kisah Tia said...

woah , berapa saiz blog ni Tia tak tau tapi blog ni memang ambil masa nak loading . Tia tengok memang ada terlalu banyak widget yang memberatkan blog . tapi tak teruk sangat sebab Tia masih boleh membaca entri di blog kamu :)

Noriko Miyosyi Aizawa said...

bckground, n certain pix ade lmbt sikit nak full load..mybe mslh tenet...btw, nice blog....

Shaherah said...

loading lambat sikit.. tp ok lar..

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

blog ni okey cepat jak keluar, tp bhgian header & background ada lmbt cket nk keluar..mungkin line intrnt sy x ok..xpa, tggu komen dr bkn pengguna broadband k dear :)

yayath said...

hai..singgah dari segmen yg sama:)overall okey la..ada yang lmbat cket nak kuar je~~hehe

anamizu said...

salam kenal dr cik ana..
agak ambil masa jugakla utk full load smua..byk widget sgt kot..kalo kurangkan sikit mgkin ok..hehe
















luv:
cik ana ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...