Thursday, September 15, 2011

Jom Blogwalking

Assalamualaikum





heyyyhooo..kepada blogger2 yang tegar~~ lama pla aku x join segmen2 n blogwalking nih...bru skg aku ada mud menjoinkan diri dalam dunia segmen..so jom join reramai segmen blogwalking by mizz lulu..huhuh

tutup :: 18 hb (ahad) - tengah malam...

- Syukran Ma'Assalam -

15 comments:

Lulu Caldina said...

link macam tak betul.. cuba check balik :)

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada Kancil

datang dari segmen yang sama...
Orang KK bah nie...Kancil orang Tawau

Lulu Caldina said...

Lulu singgah blogwalking kat sini...
Terima kasih sudi join segmen ni, semoga kita dapat manfaat terbaik darinya.. :)

Apa yang menarik hari ni??

ctie anis said...

blogwalking sini...
dari segmen yg same..

http://sweetctie.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html
:)

PCL said...

salam kenal, terbuai dari blog LULU ke sini dari segmen yg sama...I follow.

zareliqa afiqa said...

weeehuu~ dtg terjah cnie dari segmen yg sama jugak.^^
salam kenal ya! :D

singgah lar cnie,eheee :)

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

gaung said...

hai selamat berkenalan ..saya datang sini sebab temankan Lulu jalan jalan je..so saya dah kat sini.nak baca entry lain lah..hm jangan lupa jemputlah datang tempat saya nanti..banyak BE kat tempat saya tue hhehe

ENTRI TERBARU: 1binatang dan 1tumbuhan sahaja, Tonton TV1,TV2,TV3 di FBTERSEREMPAK NUFFNANG DAPAT 3 BE free

yayath said...

hye:)yath singgah dari segmen yang sama:)hehe...salam kenal ya:)

Cik Ceria said...

cik ceria datang singgah sini ^_^

salam perkenalan ^_^

jom singgah sini pula

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama. jom kita pegi blogwalking sama2

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

happy blogging :)

Ary said...

dari segmen yg sama..salam kenal..

syerz eyryn said...

salam perkenalan. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
hehhe. . nice blog !

Marina said...

marina berBW sini...sory lambat bertandang..selamat hari rayer....heee~

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Cik Asma BLuppy said...

hai hai... maaf lmbat dtg terjah ye...hehehe

saira othman said...

Salam...
Singgah Sini...
Jemput Join GA ana...
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/09/segmen-ikhlas-blogwalking-by-syifaul.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...