Tuesday, September 27, 2011

Jom Kenali Blog Saya

image



Assalamualaikum dan selamat berbelog u olssszzz...hikhikhik...ekceli pngakuan secara terbuka aku buat kat sini,sda lma aku x join2 segmen skg ni...n da jarang mngisi ruang entry yang da berhabuk haban..(bm xbtui la)hahah...n ttba mlm ni rncak pla my jejari ni join segmen bro Ben n..bkan sbb dia popular okkhaayyyy!!...bro Ben ni ckap dia buat segmen ni bukan untuk mnaikkan trafik or mnambah follower..just singgah2 minum kopi ja..tapi klau mo follow pun apa salahnyewww..kikikikikikiki..apsal da mcma krangan?

sedikit tntang my belog yer puan2 n tuan2..

belog aku ni sudah ditubuhkan lebih kurang 1 tahun 4 bulan 1 minggu2 hari

blog aku ni direka khas untuk berkongsi tntang pesyen2 yang sdang mlanda dunia kita skg..uhuk..n ofkos bkongsi apa yang menarik dalam hidup aku skng ni..blog aku ni x da tema sbenarnya..men bedal ja..yang pnting tuan2 dan puan2 selesa ktika mmbaanya..ok...so..kita enjoyyyyyy!!hahaha

Jelaskan Knapa anda nak Para blogger/pembaca singgah ke blog anda??

sebenarnya saya x kisah pun mau singgah or x ke belog usang saya ni..tapi kalau untuk mereka mereka sudi..saya alu2kan dngan paluan muzik yg sdia ada..romantik githuuu..hahhaha..

berikan 5 belog yang menarik yang mana anda pernah jumpa selama anda mngenali dunia internet

tersa mcm jawb soklan SPM..ahhahah...klau jmpa pes to pes tu mmg lngsung xpnah la kan..hahah..mngarut...tapi spnjang bersda si dunia belog ni,aku anggap dorang ni sifu dunia belog ::






ekceli ramai lagi yang blog yang menarik2...tapi ni sebahagian..ok..


Impian anda terhadap blog anda

MAJULAH DUNIA BLOG UNTUK NEGARA!!GAMBATE!!!


tutup skedai??

12 tengah mlam ni..27 september 2011

- Syukran Ma'Assalam -

9 comments:

aimie amalina said...

weeee
salam kenaii sini!

NasZ said...

teruskan berblogging. jom kita meriahkan dunia blog ni.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

shasa_fiez said...

dtg dr segmen yg sama.. salam kenal mengenal... by the way nice blog ^^

Sunah Sakura said...

suke fesyen eks~ teruskan tau!

Ary said...

Dari segmen yg sama..
singgah sini yer adik yg cumel...:)

*Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH
*Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Eza Boom Boom :) said...

Hai^^
Eza singgah sini..
Salam kenal-kenal yer...
Happy blogging...

Datang terjah dari segmen abang ben :)

jempot singgah datang ke blog Eza
http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

Husna said...

salam perkenalan..
singgah n follow sini..dr blog abg ben tadi..
happy blogging, all d best n keep writing..

jemput ke blog saya plk k

KiMiE said...

Salam perkenalan.. nice blog.. :D

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dgn tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...