Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER




klik tajuk dibawah untuk join




Ceritakan serba sedikit mengenai blog anda dan kenapa anda berblog

belog saya adalah belog yg bnyak mnceritakan tntang khidupan harian yg aku lalui <<< ini jawpan org yg matang..
kakakka...orite2...blog ni bnyak kongsi sal ilmu2 agama yg mnjadi tnda tnya pada aku,n kira cm berkongsi ilmu lerhh...ha,then aku jga ska kongsi sal fesyen2 skg ni..ha..n bnyak lagi la kat blog aku,aku x tumpukan hnya pada 1 watak ,bmcam2 sey...ok...

n knapa aku berblog?masa 1st tgok blog kwan aku tym kat kolej,rasa mcam bes la pla dia type bnyak2 n cerita psal dia kena dnda kat kelas..n lagi 1 tym tu kwan aku perkenalkan aku ngan seorang blogger pemes jga,c FATIN LIYANA..aku tgok dia very the simple but story kat blog dia mmg ramai yg tertarik,n blog dia pon bnyak cerita psal diri n keadaan dia tym tu..n aku pon tertarik mmmbuat blog seperti skg ni...hihihihihih


Siapakah idola di dunia blog ini ?

idola?x da idola kowtttt..tapi untuk pmbakar smngat untuk terus berblog n terus mnjadi blogger yg tegar bagi aku dak FATIN LIYANA, CIK EPAL, n BEN ASHAARI...

dorang2 ni mmg sempoi dalm berblog,lagi2 ben ashaari,dlam masa 5 minute dia akan update blog dia..hahahahah..



ok sekian...happy deepavali to azrul~~


mud :: lapar tahap tapir menggeletar ....jom makan~~



- Syukran Ma'Assalam -

8 comments:

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek said...

hye im follow u dear. singgah dari segmen yang sama. jom terjah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

cikpjaz said...

Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama^^
ayu dh follow
jemput2 la singgah kat blog ayu pula

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...