Sunday, October 30, 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog


[image%255B2%255D.png]

klik tajuk dibawah untuk join

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

Untuk julung kalinya , dua blog ini bergabung untuk membuat satu segmen .. Dan menariknya , kedua dua blog ini akan senaraikan url blog mereka yang join segmen ini ! Haaa.. Serentak okeh !!


sebelom meneruskan acara pnyenaraian URL..kena jawab soalan2 berupa UPSR ni..kakakak..

Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET

persamaan antara dua blog ni dari mata kaca laptop aku ialah dua blogger ni adalah antara blogger yang terpopular kat malaysia,n mereka juga antara paling ramai follower..n lagi 1 klau cik Lyssa buat tutorial konfem punya ramai yang terjah n ikut smua tips2 beliau,n bro Ben pula asal ja buat segmen..pergghh..berlumba2 orang mau join..kan3...hahahah...n persamaan paling ketara adalah apabila kedua blogger ni mmbuat segmen yang sama ..akkakaak

Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?

bagi aku kaalu mau majukan lagi dua blog ni promosi ja la kat TV..hahahhaha...

tutup 8 malam ni...

- Syukran Ma'Assalam -

4 comments:

Syieda_Joy™ said...

salam perkenalan dari syieda...syieda datang dari segment abg BEN n Lyssa..jom ke blog syieda.. ^_^

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

Ninie Dora said...

ninie dtg dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

dayanQueen said...

salam knalan smua..thnx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...