Sunday, October 9, 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca



nama penulis blog pelangi :: dayanQueen


tahun mula berbelog :: 18 / 5 / 2010


jumlah my pelangi (Follower) :: 351

okhai bebehh..hahahha...untuk turut serta dlam segmen ini yg akan tutup 10 okt ni,klik aja kat bawah




- Syukran Ma'Assalam -

11 comments:

hnyyCHA said...

salam,terjah dari segmen yg same. done follow ur blog.
singgah3 blog cha yer :)

http://hnyycha.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
terima kasih kerana sudi singgah ke www.hasrulhassan.com dan menjadi antara ramai yang menyertai segmen HH.

Moga dapat apa yang diinginkan. Salah dan silap mohon dimaafi.

www.hasrulhassan.com [sebuah penceritaan suku abad]

nurul nabila bt medan said...

salam kenal ^^
dri segmen sama..

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

Amalina said...

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Dtg terjah dr segmen HH.. Hepy blogging.. :)

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

wanie wonek said...

singgah bw dari segmen yang sama. jom jenguk blog saya. kalau ada apa2 yang tak betul, harap boleh tegur. btw, saya dah follow anda

http://waniewonek.blogspot.com

aizamia3 said...

singgah sini dari blog HH

ai tak join tapi nak jalan2 kat blog yang join.. ;)

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera singgah dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miera ye .

Salam perkenalan :)

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada Kancil

singgah dari segmen yang sama..tahniah sudah meningkat bilangan follower kamu...kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...