Tuesday, November 1, 2011

Apa jadi Bila 3 Beradik jadi BLOGGIRLS?

Assalamualaikum

bermula dngan c kakak mmbuat blog sekadar suka2 n jeles tgok org len ada blog yg comel2,dia menaruh harapan bahawa dia juga bleh melakukan apa yang org len ada..mksud dsini bukan jeles ok..c kakak tu just cemburu secara sihat terhadap blogger len..wah..bgusnya kakak dorang ni...n nama c kakak tu dayang..so terhasillah


then dalam beberapa bulan kemudian,c adik dayang tu yg bernama jiji tetiba cam jeles bila kakak dia ada blog..memula tu dia tnya,camna ko buat blog tu,ajar aku leh?so c kakak yang comel itu pun dngan sng hati mngajar adiknya cara2 berbelog..then terhasilla


x lama lepas tu,adik dorang cam da tnya2 psal blog ni..memula 2 aku ada jga syorkan suru buat blog,dia cakap mlas la..dia ckap dia ni jnis x suka tulis2 n x bnyak cerita..so ak x la paksa kan,xlama bberapa bulan,ddia mcam berminat pula masuk ke dunia blog ni. rasa cemburu yang membuak2 terus...ahhahaha...so aku tolong la skit2 buat kan..n gtaw cara2 cmna nak buat blog ni...maka terhasillah..




nana - dayang - jiji

tapi skg antara blog kami bertiga,yg last buat blog tu la yg paling smngat n selalu update blog dia..pelik ka?x..sebab dia duk kat umah ja,yg blogger jiji jarang update blog dia sbb skg ni dia practikal kat kolej ACUMS pulau pinang,c kakak dorg pla seorang yg bekerjaya,so lagi la susah skit mau update2 blog..ahhahah

so kami da jadi BLOGGIRLS..ko hado??hahahaah

- Syukran Ma'Assalam -

6 comments:

miss kinah said...

mnde yg best2 always jd punca cemburu and buat kita rase nak buat jugak kan? hehehe

jom join GA :) hadiah menarik menanti anda ..hehe

KhuZa SunshiNe said...

hahaha...si gg pemalas itu mau update

dayanQueen said...

Miss Kinah >> ahahha,punca cemburu pnya psal,thnx invite me join GA..will join..

Khuza>>dia andang..asal ad blog seja tu,hahah


ahahahha..andangnya dia tu

Nurul Aima Hj Kaim said...

ada!!! ha ha me and my younger sister pun blogger juga..kalu ikt dia yg ajar me jd blogger di blogger.com sebab dulu me jd blogger di fs ja :) hi hi..best bah kan adiberadi blogger ble keep track wpun nun jauh d seberang !yey

ShahzCudin said...

mmg x hado..
dasat..rajin btol korg nih berblog..nape xnak bergabung dlm satu blog..? hihi..

dayanQueen said...

kak aima>>bes kan kalau adik bradik sndri yg ajar,siap gduh2 lagi ckap nda pham.hahahha

shahzCudin>> ahhaahha..klau gabung almatnya gduh ari2,sama2 nak buka..hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...