Tuesday, December 13, 2011

5 Blog Pilihanku 2011


Assalamualaikum



cepat2...until 5 pm ja..hahhahah


selepas beberapa bulan tdak mngikuti segmen..tetiba rajin pula join segmen by Ben Ashaari..sempat pla join,padahal ada keja kat bawh..hahhahha..ok...


berikan 5 blog pilihan korang dan kenapa ianya menjadi pilihan..





yang 1st n 2nd tu sbab dorng ni fesen desingner n very2 de fashiolista..aku ska tgok cra dorg mnggabungkan stiap apa yg mereka pkai..so aku salu la jenguk2 blog mereka..hihihi,yg 3th opkos smua blogger knal right?entry2 dia smua best2,n pling pnting dia salu update..ermm yg 4th tu perlu gtaw ka?my adiks lerh..rajin bebenor dia hapdate..ha..n yg last bdak lysa..more tutorial about blog moh lerhh terjah..memang best..

so hot x blog2 pilihan haku...kikiki

tata

- Syukran Ma'Assalam -

7 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

kenapa semua linkmu terlink pg shea semua tu?

dayanQueen said...

aik ya pla kan..thnx kakak..

Selendang Merah said...

bagus2 semuanya blog bagus2..like2

deen azmee said...

as-salam..

salam ziarah rakan blogger..

jom baca 5 blog pilihan saya..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

!-CintaSibungaTembam-! said...

salam perkenalan sy dri segmen abg ben
rupa byk blog yg best
jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Lulu Caldina said...

Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...