Thursday, March 15, 2012

SESAAT KAU DATANG


Assalamualaikum

halo umat2 sekalian...setelah menjarangkan diri untuk mengupdate belog yang sungguh terbiar ini..kini tuannya tetiba pula ada feel tuk mengisi kekosongan dalam hati SelendanQpelangi ni...hakhakhak...
xda benda pun yang mahu d update just mahu berkongsi tentang keterujaan aku pada VC kak melah kita ni..hahahha..(terasa cam ktinggalan jaman aku ni..)

sebelom tu better korang layan jap vid ni..wahh kak melah rap2 gitew..awww...



so apa pndapat tuan hamba sekalian??hahhaha,jap2..aku mau bincangkan tntang model2nya yg berhijab okhai..bukan pasal cinta yang terputus or cinta x kesampaian tu...hahahhaha...memang jarang kat mesia ni ada vid cam ni..klau ada pun aku tgok bnyak kat indon..

bagi aku la kan aku sangat suka vid serupa ini macham..aiyooo..eh silap bhasa..ok2..memang the real muslimah la kat mv ni..aku bukan la mau cakap cara penggunaan tudung dorang tu seratus peratus perfect..tapi nama pun perempuan kan..memang realitinya suka pada kecantikan..ehem2...xkisah la camna cara lilitan tudung dorang tu..

JASRINA JASNI 

 

n secara keseluruhannya wanita2 kat dalam mv ni berhijab..macam2 pesen plak tu...tapi ada pula yang mmbuat pertikaian tntang mjlis persepsi persandingan kat atas tu..ermm yg tu aku no komen..bagi aku better than buat persepsi besar besaran tapi langsung xda unsur keagamaan..hihihi

asalkan kita menutup aurat itu ikhlas kerana Allah Taala sudah memadai..bukan untuk menunjuk2 siapa yang lebih vogue or lebih menonjol..ergghh









cikidaaauuuttttt!!!



- Syukran Ma'Assalam -

1 comment:

aimi said...

suke gler lagu ni =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...