Tuesday, April 3, 2012

Wajahmu Tampak Berseri

Assalamualaikum

Aku sbenarnya serba salah buat entry ni...dah la tajuk cam mau bagi ceramah kecantikan..hahahha...ya la, aku bukan belog like Fatin Liyana yang mmpunyai follower yang beribu riban..uik..btul ka tu ayat..ahhahah..tapi ayat yang kononnya ala ala sedih tu teda kaitan pun ngan cerita aku ni..ahhahahaha..saja mau buat muqaddimah...yakkksss..


Salam selasa day smua..hari ni cam biasa la kan,da jadi kerja aku untuk menghantar n ambil adik aku Datin Nana dari kerja..tapi bukan aku yang drive pun,aku ni ala2 cam PA adik aku yang sorang lagi,Tan Sri Azri ..begitu la keadaan aku buat masa sekarang ni..sedih x?jangan nngis dulu..



Datin Nana ni keja kat putatan..x jauh pun dari umah aku..tapi kena guna keta or motor la..x pun untuk tidak mmbengkakkan betis gebu korang guna beskal pon boleh..tapi takut berketul2 pula bagi gadis2 ayu nnti..hahahhahha...dia keja kat kedai yang jual produk2 kecantikan..Beauty Qisnela kalau aku x silap..lebih kurg gtu la..aku bantai ja,


di pendekkan cerita la kan,aku ni memang malas n jarang sekali beli produk2 kecantikan ni..kkadang aku beli ja..tapi x pakai pon...n muka aku ni cepat sangat kering n bekas2 jerawat hasil pembedahan oleh tngan aku yang gatal ni still ada..mau buat pembedahan duit xda pula..so aku try la beli produk2 yang ada kat kedai adik aku tu...hahahhaha...


1st aku beli sabun susu beras made in Thailand..dia juga yang syorkan beli sabun tu..sebab masa memula muka dia pun cam teruk juga a..bekas2 jerawat n jeragat..but now..muka dia lagi licin n putih dari i tahu??jeles2..so aku pun try lerhhhhh...

cam ghini ler rupa sabun susu beras tu...dari thai..tu yang ada tulisan2 thai tu..maksudnya sabun susu perahan beras..hahahhahah...



kita nengok ler nnti apa perubahan kat wajah i...jangan berubah wajah cam Che Rozita udah ler..femes pula haku nnti..phuiii buang perasaan itu jauh2..hahahhahahha




then aku beli pula Multi Toner dari Produk Almas..untuk kesegaran wajah..

Membantu mengecilkan pori-pori. Menganjalkan kulit dan bertindak sebagai ejen melambatkan tanda-tanda penuaan. Mengawal penghasilan sebum,mengeluarkan sel2 kulit mati..



cengitu lerh ceritanya bedah oi...x salah kita usaha untuk diri kita kan...xlah wajah nampak serabut dengan bermacam2 hiasan kat wajah..ye dak?hahahhha
terasa macam ibu2 yang jual produk g rumah ke rumah la pula..sambil bergosip-gosip..wakkakakakak













P/s :::  produk yang paling terbaik untuk wajah kita adalah Wudhu..ia nya lebih mmbuat kan wajah kita berseri2 dan bersinar2 kat dunia dan juga akhirat..insyaAllah..
muka orang yang berwudhu itu nampak bercahaya dan berseri-seri, kerana air wudhu itu memancarkan energi positive serta wajah dari orang yang suka berwudhu aura positive terpancar ketika dilihat oleh orang..

- Syukran Ma'Assalam -

8 comments:

Mimi Nur Farahin Hassan said...

sokong 2 ! Wudhuk la penawar segalanya =)

sis92 said...

tak berani nk pakai bkn2
stakat ni paling serasi garnier ngan safi.

Mia Cadbury said...

dah guna sabun 2,,mmg berbeza ^^,

hazanis said...

sabun susu beras terbaik...murah pun murah..=)

dayanQueen said...

Mimi Nur Farahin Hassan :: semestinya dear..hihihi

dayanQueen said...

sis92 :: tertakluk pada wajah masing la kan..sy pun just try dlu ni,hahahah

dayanQueen said...

hazanis :: yupp murah murah..hahhaha

dayanQueen said...

Mia Cadbury : berbeza dri segi wajah,mnjadi halus,awww..ahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...