Tuesday, May 15, 2012

Dulu Aku Minat Gilerrr Ngan Artis ni!!!

Assalamualaikum

eh eh..tetiba terajin plak taip2 kat belog..ko apahal?ska ati wa la...amboi2..smnjak da jadi gangster yg tdak digeruni ni..over plak ko yer....

yeahhh..time muda2(now da tua sngt kew) dulu opkos korang juga pnah mngalami bnda yg sama dngan aku ni...x caya?haaa...

dulu masa aku form 2 hgga la form 5 aku fanatik geiiilerrr kat sorang artis ni..klau boleh apa yg artis tu pakai,aku pon mau ikut cara pakaian dia...n kalau boleh setiap album yg dia ada aku mau jadi org pertama yg ada..ha ko..gila x gila...

kalau nampak ja gambar artis ni kat paper or majalah..konfem masuk bilik cari gunting n gunting gambo artis tu..then kumpul kat 1 tempat...kkdang siap tampal kat dinding lagi..aihhhhh..

lagi 1 betapa gila nya aku kat artis ni...masa aku masuk kat PLKN di Mantin N9..tym tu MUZIK MUZIK (now Anugerah Juara Lagu) mau dekat2 da..n masa tu juga artis tu dapat masuk final...aku cam jadi cam x menentu sbab xdapat tgok dia perform..n budak2 len yg mau tgok Muzik2 masa tu gtaw la jurulatih kami..kami mau tgok Muzik2..sib bek jurulatih kami ni yg jnis sporting yg teramat ...tapi dia xbagi masuk umah dia...dia bagi kluar tv tu..n ramai2 la tgok kat luar umah dia...wakakkakakak...lawak habes..da macam kanak terbiar pun ada juga....

eh lupa..aku x gtaw ae nama artis tu...hihihihi..ala artis yg xsuka pkai kasut tu...kenai dok??
tadddaaaaaaaaaaaaaa

::::::::

:::::

:::

::

Erneelya Elyana

caya tak???haaaa...tapi umo2 abes skul tu..aku cam da kurang2 skit taw pasal perkembangan dia...besa la..makin umo mningkat..makin nampak kesibukan kita ni..cehhhhh ayat aku..cam mau minta makan jagung 2 kilo ja..huh...

ok...n FYI..okhai..i ada kesemua album2 artis ni...ha..jangan ko telopong kat sana..




yeahhhhh...cuma album yg 1st tu da calar..so xdapat dselamatkan da...hahahhaha...yg tiga2 tu still ada...nnti aku da ada ank aku turunkan album ni kat dia...

" nakk..dulu artis ni mama minat.."
msti anak aku xcaya..wahhhh ggster juga mama aku ni dulu2 kan..wkakakakakakka...



now elyana da pun mendirikan umah tangga n mndapat cahaya mata bernama " CINTA SUMAYYA"..wahhh nama ank dia...ada kelllasssss..hahhah

elyana with cinta


wajah terbaru dalam drama "Masyitah"

so akhir kata dari budak yg minat artis tak berkasut....Bicara Mata Ini....pergggghhhhhh...bukan apa..sebab ada org xpuas ati ngan mata budak yg minat artis ni..haaa...

klik link dibawah tuk update dari Elyana :::










P/s :: jangan mau tipu..korang dulu pon opkos ada memory with artis yg korang gila2 dulu...example..ADAM AF (perlu kew)hahahahahhahah

- Syukran Ma'Assalam -

2 comments:

SumeSakan said...

mula2 ingatkan sapa...rupanya2 elyana...cantiknya dia bertudung...seyes bersih je nampak muka...huhuhuhuh

dayanQueen said...

ahhahha..comey kan...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...