Thursday, June 28, 2012

Sang Enemy

Assalamualaikum

weeewww congrats la diucapkan kepada band yang baru2 ni menjuarai Versus musim yg pertama ni, Band Hujan!!..n xlama lpas dorang menang,band ni tlah pun melancarkan Album dorang yang bertajuk SANG ENEMY...tajuk album dorang terbaik la..i like i like *smbil lompat2*




Album “Sang Enemy” kali ini menampilkan lagu-lagu berunsur rock dan balada dan secara keseluruhannya, lagu-lagu dalam album ini lebih berat dari kebiasaannya. Album ini turut menampilkan penyanyi popular, Yuna, dan juga pemain sape terkemuka dari Sarawak, Jerry Kamit dalam lagu berjudul, “Janji Kita”.

so mau taw juga kan apa lagu2 dalam album tu..jom kita preview skit....roll..




1 - Janji Kita Ft Jerry Kamit & Yuna

2 - Rumah Kita

3 - Mana Mungkin Ft Joe The Padangs

4 - Kuala Lumpur Oh Kuala Lumpur

5 - DBS (Dia Bukan Segalanya)

6 - Ke Selatan Ft DJ Souljah. DJ12. Wise & Tarantula

7 - Kembara

8 - Lonely Soldier Boy Akustik Ft Andy Koyama


orite suda preview smua?so amcam?ermmm apasal ada terselit genre2 hardcore a?cehhh mybe mau buktikan yg Band ni mampu mmbuat lagu yg pelbagai kali kan *sedapkan hati la konon*...
tapi yang telinga aku mampu mendengar dengan cerianya setakt ni lagu Kembara..sebab lagu tu cam sayu2 skit..hikhikhik...
persoalannya knapa aku buat entry ni?tolong promosi ka apa?hahaha padahal sndiri blum ada album ni..yekkksss....








P/s : suka dngar muzik,just hilangkan2 boring..tapi knapa aku x suruh orang tu bmain muzik a?ermmm saya adalah pelik!!!

- Syukran Ma'Assalam -

2 comments:

Sue-Rya Qistina said...

gempak sungguh persembahan diorg mase #VersusMy tu kan. dahsyat idea diorg!

dayangNoor said...

tu la..mmg buat jatuh cinta la konon..hahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...