Thursday, February 21, 2013

Outing With My Girlfriends in Sabtuday!!

Assalamualaikum..

hello mello..sila lah baca my entry yang suda basi ni..suda beberapa hari baru rajen hapdate..ini di sebabkan kepenatan berkaitan hal2 yang mengganggu otak benak pikiran..oh ayat minta penerajang dari datuk raja gopal...ahahha..opss...


minggu lepaih gua with my member2 ex scholl menengah kononnya mau bertemu..cehhh memang da cun2 semua on ja..aku yang jauh dari ranau sanggup turun padang ni..lama sehh x jumpa minah2 senget ni..bukan main exited mau jumpa..


member i yg sorang da kontek semua mmber laen..ada yg kata on..ada yang xdapat pegi...ok xpa..maybe laen kali boleh la lepak lagi..yang gua xpuas ati yang da kata on tetiba x jadi pegi pula,,,pergghhh bebuih juga la mulut aku membebel kat mmber aku yang ada tym tu.,.da tahap orang darah tinggi.(-_-')..konon marah..sib bek masih comell..hak tuiii..hahahha


xpa2..walaupun beberapa kerat ja kitaorang lepak..tapi meghiah giler la jugak..kalah meghiah orang sambut tahun baru cina yg lepas *ada kaitan ker mek* ..hakhakhaktui...

then kwan sorang ni c am memula join kitaorang..tapi dia lepak kejap ja..sebab akak dia mau rotan dia kalau x balik,..hahhahaha..xpa..yang penting dapat jumpa..da comey budak tu..hahah

mengukir memory sebelom minah sorang tu balik...tata..hihihi...
kami x balik lagi..kami meneruskan perjalanan yang xda tujuan..tujuan utama mencari makanan..wahahhaha...



muka kekenyangan melantak bermacam2 makanan..memang muka xleh nampak benda sodap..hahahha


eehhh..ada adik i lewrhhhh..hmmm budak ni baru sampai dari ceramah..oh bukan ceramah agama yer..ceramah mngambil lesen keta..kalau ceramah agama korang rsa dia g x?hahahhaha


we'olss lagi..ngeeeee


ni la adik2 i...macho x kitaorang...awww...hahahhaha...

ok lepas ja melepak yang xda tujuan..kitaorang pun mahu kembali ke habitat masing2...n sebelom tu..tetiba terpikir mau singgah kat umah sorang lagi member...n kebetulan dia buka bisness burger kat area umah dia..dengan semngat aku pegi ngan kawan2 lain..wahhh..best jugak jual burger ni kan...

masing2 muka menunggu burger siap..da mcam kebulur bertahun x mkan burger minah2 ni..hahahha...

sempat mengganggu kosentrasi kawan aku mmbuat burger..siap promosikan lagi burger..mari2 burger sedap..hhahahha...

posing orang sesat minta makanan..wakakakkka *-*


ni la kitaorang = eby - awin - dayang comel - jay-jay - kak santi

wakakakaka..jangan pelik tetiba ada nama yang sungguh retis..hahahha..n kepada member2 yang laen..diharap sesangat supaya kamu jeles..sebab boleh la kita lepak sesama okai..jeles sangat2 k..wakakaakkakka..korang memang terbest la..sungguh gojes..

Alhamdulillah mempunyai rakan sekepala seperti dorang..sayang kamu kerana Allah..sayang kamu dunia akhirat..semoga kita semua berjaya dalam hidup dan bertemu jodoh yang soleh..wahhhh amiinnnn..kiss dari belog i..mmuaaxxx




- Syukran Ma'Assalam -

5 comments:

Jay JameeL said...

Dayang comel????oh my Goddddddd....peliz la..kalau JJ comel lg padan kottttt...btw...tq so much 4 the great n precious time dalink...luv n miss u guys..:)

♥ نورحازانه ابراهيم ♥ said...

hahahah..jeles lettew..kakakka..ur welcome dear..take care..jgan nakol2..t kna pnendang..wakkakak..

sha eyza said...

ala knp sekejap ja pasal aku tu.ahaha... love u all too. len kali jumpa lg. ehe

sha eyza said...

oit cepat app comment aku!!!! Cessss XD

♥ نورحازانه ابراهيم ♥ said...

am :: ok la tu..dari ndada..hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...