Saturday, April 13, 2013

DayangPhotoGambar Telah Diaktifkan

Assalamualaikum..



wewwwww....tajuk tu yang x boleh blah..da macam aktifkan bom atom konon..hahahahahha...saja mau share about my second belog..sebab now aku ingin meningkatkan lagi kualiti dalam dunia photography..even aku ni kosong pasal photography..tapi x salah kalau ada keinginan untuk blajo kan... ye dak...hihihihihi






yezzaaaa...di atas ni la link my second belog ..kat sana aku kongsikan gambar2 yg telah aku keluarkan melalui emosi yg ntah hapew2..hahahha...setakat ni just tengok tuto orang dari internet...sebab belom ada bajet mau ikut kursus untuk jadi lebih pro...kononnyer laaaa..hahhaha...




belog tu aku just buat sesimple ja..sebab yg penting aku just share gambar2 yg diilhamkan oleh orang2 yang mggunakan my babytoy...so kepada sifu2 photography..hamba yg kerdil ini ingin tuan2 memberi komentar2 yang membina supaya hamba boleh terus maju untuk meneruskan minat yang sudah lama terbengkalai sjak bertahun2...wahahahhaha..ini semuaaaa POYOOOOOO!!!






tata







Notahujungjari :: ingin belajar sesuatu yang baru...n baru..n baru...hahhahahaha

- Syukran Ma'Assalam -

3 comments:

canshefind said...

waa.. welcome to photography. happy taking pictures :)

Fiefi Shafeza said...

waa.. welcome to photography. happy taking pictures :)

akue said...

salam...jgn lupa singgah2 blog gmbar sy..blh follow2 jgak...gmbar tak seberapa...http://duniaphotographer.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...