Monday, March 7, 2011

22 tahun

Assalamualaikum..



Tidak ku menyangka pada tarikh keramat 7 mac telah pun sampai umurku 22 tahun..
alhamdulillah...sungguh cepat masa berlalu..
dulu kecik2 x layan sngat pun tarikh2 cmni,ya la..msty harap kan hadiah ja dri kengkawan..xpun msti buat bsday party kat kelas..ahhahaha..
budak2 pnya cita..besa la..

n now aku da pon berusia 22 tahun..
bersyukur kepada Allah kerana masih memberi aku pluang untuk terus menetap di bumi ni..
da 22 tahun gua idup..
ucapan tuk diri sendiri :
semga aku terus berjaya dalam my life..dimurah kan rezeki..dipermudah kan segala urusan dunia n akhirat..bhagia ngn orang sekeliling terutma my family, kawan2..n c budak Azrul..hahhaha..insyaAllah..amin..

to my daddy n mummy..thanx sngat2 sebab smpai sekarang anda berdua tlah menyanyangi driku smpai skarang,penuh kesabaran dlam membesarkan anak pempuan anda ni..da beso pun anak ke3 kamu ni..hahhah...slalu buat muka2 cmel even tdak dlayan..ahahha...redha dngan apa yg menimpa keluarga kita..mungkin ada hikmah d sebalik kejadian..i love u mum..dad..
mum..miss u so much..

n thanx kepada kawan2 skola..kwan2 at kuis.kwan2 plkn..budak2 fb n blogger2 yang wish n doakan kesjahteraan hidup aku..moga kalian sntiasa d berkati..amin..

n to my mr. azrul..thanx jga to wish my besday..siap bagi 2 kali ucapan..huiihhh...ayat nda ble bla kunun...smoga bhagia slalu (ngan aku)..wah3...insyaAllah..hahahahha


benda ni aku temui d kotak inbox aku yang ketika tu aku makan tomyam..
hahhahaahh

in my FB..

arigato gozaimas smua..

sayonara!!



- Syukran Ma'Assalam -

1 comment:

PK said...

selamat menjadi selendang buruk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...