Sunday, September 18, 2011

Apa pendapat Anda pasal Konsert Suara Kami semalam?

Assalamualaikum...

awal bangun hari ni...rasa cam nda pcaya ja yang aku ni dayang..awww....hahhaha..smalam kira cm awal tido la,jam 12..(awal ka tu) sbb aku makan pil..eh salah...ubat la..selesema n sakit tekak...hukhukhuk...ok,lari tajuk pla...hahaha

so semalam memang riuh 1 dunia pasal konsert suara kami right??hurmmm...tgok iklan cam best yg teramat,x sabar mo tggu depan tv...knsert tu start jam 8.30,aku dngan smngat duk dpan tv kul 7.30...smngat x smngat ko maria...hahhaha...(smbil hp kat tlinga)ehemmm...


tgok konsert tu memang happening gila,ramai gila crowd2 yg datang...n pengacara tym tu Aznil n 3 org lagi tu aku xtaw nama..hahahah...n org yg dinanti2 pun tlah tiba..hahaha..1st perfomance from hujan (NOH)..hihihi...best tgok dorg perform,terasa cm aku ada kat sana tym tu..yey~~dorang new song RUMAH KAMI...

ramai la lagi yg perform..ada yuna..stacy..pop shuvit..faizal tahir n bnyak la lagi,n artis luar luar negara pon ada..
n bnda yg aku x puas ati ni 1 ja..apasal lagu2 dri artis local kita perform hnya 1 lagu sahaja..klau ada pon dua tiga lagu ja,tu pon sparuh2...n artis luar pula yang aku rasa conquer pentas tu..da la dorg perfom lama,ntah lagu apa yg dorg nnyi pon aku x paham...artis local da la x brapa mau mngkat,artis luar pla dbanggakan..aiyo....ptutkah konsert ni dnmakan konsert suara kami???erghhhh....ptutnya konsert tekak kami la ssuai...ahhahahha

tapi apa2 pon aku bgga ngan PM kita ni..sporting yg teramat..pak nil ada mnjmput bliau ke konsert tu hnya melalui twitter..


n tnpa disangka2..pm datng ngn tetiba...wow...memang sporting yg teramat pm ni..siap amik pic lagi tym kat pntas tu...ahhahahah...ahahhahah...

apa2 pon lagu Malaysian boy mengakhiri konsert tu..memang superb...bes tgok ila damia nnyi..kikikikiki....


- Syukran Ma'Assalam -

3 comments:

msredcheesecake said...

waa.... mesti best...ppm pun turun....

salam kenal yea...

myhatiku said...

wah..ye ke..pm pun turun..he..x tengok lah..:(

selendanQpelangi said...

msredcheesecake : aah..mmg cool sngat..haahha

myhatiku : aah,mmg nmpak sporting pm tym tu..ahhaha,tgook la ulangn kt astro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...