Monday, September 12, 2011

patung n katun pun ada musim ea..

klau di dipandang dari sudut yang agak tepi belah kanan...kita ni hidup secara bermusim mngikut mna yang ramai orang minat..bukan di jepun ja hidup secara bermusim,kat tmpat aku pun ada wooo..jepun belah timur..ahhaha...aku perhatikan skng ni da macam2 cartoon yang kluar,klau mkin lama mkin kiut xpa jgak..ni da mcam2 paras rupa yang x menawan da...ada katun yang asyik ternganga ja mulut dia..katun yang marah2..aiyoyo..gua pun suda tdak taw mau sakap apa lorhhh...

dlu katun ni memang ranking yang pertama n 1st dihati kanak2..tapi skang mkin lama mkin tenggelam..sapa minat tikus??ko bela la tikus kat umah ae...yey..ahhaha


dengan kuasa bulan akan menghukummu..~~yey..tagline ni paling senang org ingat..ahhahah...pling best tym dia tukar n da ada kuas..wahhh...siap ada bulan besar lagi jadi backraun tmpat posing..awww..ahhahahah



lepas men sailormoon,jgn bergnjak dari tv lagi,tggu katun ni pla..katun ni??hurrmmhhh..xpayah ckap la...memang jadi fevret2 kanak tym aku kecik2 dlu,org ckap sepa xtgok dragon ball memang rugi jadi budak2 masa tu..ahhahaha..




haaa..katun ni pun aku tgok mndapat sambutan terhangat dipasaran jugak..kucing..klau bela kucing kat umah xpa k..hahhaah


bnda ni dari game kan??sori kepada penggemar bnda ni..aku xpaham cmna dorang leh terpkir buat patung mulut ternganga ni..ahhahha...klau aku jenjalan kat mall,ada ja budak2 skg dari atas smpai bawah smua jnama domo kun nih..alaaahaaiii..sib bek selendang xda gmbar domokun..klau x aku saman sepa yang buat..ahhahhahha

yang ni pla..klau x silap dari game juga..tapi patung2 berbntuk angry bird da berleluasa di smua kedai2 n mall2 yang berhampiran..ni blom lagi aku cek kat kedai burung n pasar ikan...kikikikiki


ada lagi ka???haa..buat la entry sendiri..ahhahaha,just kiding lorh....

sekian bebelan tengah malam...
sayonara!!!

- Syukran Ma'Assalam -

2 comments:

Cik Asma BLuppy said...

sngat minat dragon ball.. rugi kalu terlepas 1 episode.

selendanQpelangi said...

btol3...memng feel dia len klau tgok tym tu..ahhha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...