Friday, October 28, 2011

Rindu Jawab Exam Dulu-Dulu


heyyy guys...selamat berhari jumaat yang sungguh mulia ini..ermmm...hari jumaat adalah hari paling bahagia bg smua org sbb esoknya cuti...hahhahaa..kan kan kan..n smoga mndapt keberkatan selalu..amin...

so mau story2 la sket keadaan n perbezaan masa kini dan sekarang...cmna keadaan kita tym exam dulu2...lagi2 tym skul rendah...bg aku msa skul rndah..hari paling mendebarkn adlah tym exam..fuhh...mcam g perang ja tym tu...soklan tym tu masa umo2 8 9 tahun tu,jgn cakap la kan..rasa cam soalan tula paling susah didunia..(siap merungut lagi)ahahahhaha..tapi skg ni klau tgok..ermm..tutup mata pon leh jawab n dpat 100 markah..wakakakaka..


tym tu persaingan hebat antara aku ngan kgkawan aku..yala..mau dapat markah tggi...klau dapat markah rendah..pergghh..jeles tahap nak rendam kan muka kat air panas ja...aih...tapi bila dapat markah tinggi..ya Allah..mmg x ingat dunia..hidung tu klau bleh kmbang cam terowong ketapi..wakkakakaka...

lagi 1 tym exam msty guna pensel kayu 2B..klau xdapat pensel tu rasa cam xmo jawab soalan..pensel 2B tym tu yg kaler oren hitam n bontot pensel tu wrna merah..hhahah..skg ni aku cam jarang da nmpak pensel 2B tu..ahahhahaha...


alhamdulillah..sekarang ni aku x perlu lagi mnjawab exam2 tu..n tugas aku sekarang adalah menanda paper exam student aku...baru la aku taw camna keadaan n perasaan ckgu aku tym tanda paper yg bertimbun2 dlu,da la tanda sorang ja..sama la mcm apa yg aku alami skg ni..so kpada student2 yg akan hadapi exam..bnyakkan ulangkaji sblom exam..smoga berjaya dimasa hadpan..tapi bebudak skg ni IQ dorg da tggi..GUD LUCK ALLS~~

(apasal aku ni da mcam pakar motivasi)aiyak...okai lerh...skg ni pun budak2 skolah pon da bnyak ada blog sendiri..x mcam aku dulu,just main guli bawah umah ja..hahahahhaha...


- Syukran Ma'Assalam -

3 comments:

YNA said...

bestnyer jadi cikgu :)

cita2 ms kecik nie, bila dah makin besar bertukor, ahaha

Asyikin said...

hahahaha, sekarang dah tanda paper pulak kan :) esok lusa kalau pnjg umur mana tau anak murid pulak buat entri yang sama mcm nie :)

selendanQpelangi said...

YNA >>ahahahha..best sngat2,hari2 jmpa bdak keci..hahaha

Asyikin>> ahahha..betol3..bbudak skg ni pon da rmai ad blog..ahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...