Saturday, October 1, 2011

SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI

Assalamualaikum...

tadi tngah blogwalking kat tepi pntai,tetiba terserempak ngan blog ni..dia buat segmen..n aku mcam tertarik la pla kn ngan segmen beliau...segmen yg diberi nama just google it..haaa...bnda yg kita mau tunjukkan berdasarkan soklan yg diberi kita just google ja...senang bukan??yala..skng ni mo cari apa2 info just kat google..kan3...sebelum tu..jom kita baca syart beramai2 sambil berkerut..hahahha

SYARAT2 nya..
2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie

sebelom tu kita tgok hadiah2nya
hadiah ?
# TOPUP 3orang entry yang paling BEST & KREATIF
(kalau ramai yg join,aku up lagi bil. pemenang)
# aku FOLLOW blog siapa yg join, tak kesah menang ke kalah
# aku buat bloglist khas untuk segment nie.
# insyallah traffic korang pon boleh naik

SOALAN :

1.NICKNAME



(nickname- nak buat guna software/doodle boleh je a.k.a suka hati)



2.AGE




3. HOBBY (s)







4.I WANT TO BE?





5.I LOVE TO EAT?






6.I WISH I CAN ?


.

- Syukran Ma'Assalam -

4 comments:

Eyra Daniel Arshad said...

wah..menarik jugak..nak join la..tapi yg nick name sume tu kena reka sendiri ke ikot kat atas nie..=)

selendanQpelangi said...

yg nicname leh buat sndri..edit sndiri pun bleh..hihih..jom join sama..

atie zahid said...

comel lah blog ni
btw atie dari segmen yg sama
suda follow kamu ^.^v

azurin ramli said...

ohhh,ramai nya yg suka jerok.



nnti ikot perkembangan segment nie .
btw,thanks join :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...