Wednesday, November 23, 2011

jom Terbang ke Semenanjung

Assalamualaikum

weeeee..ari ni gua terbang dan terbang selama 2 jam 30 minit merentasi laut china selatan...ko hado???ahhahaha...flight jam 9.45 pagi ni n sampai i.Allah dalam jam 12.15 tngahri...gila ko bedah...naik kebas bontot weiii...tym kat kapal ni konfem gua akan tertido,tapi xrapa nak lena sngat a sebab bangku kat kapal tu xleh nak baring2kan..yla..airasia je kowt...xpa2..yg pnting slamat smpai ke destinasi...wahhh..

rasa mcam exited ni...yala,lama da x nek knderaan udara tu,dlu stahun tu berkali2 gua terbanng taw,ahhahah...

tujuan utama aku p sana adalah aku akan berkonvo pada 26 hb 11 2011..alhamdulillah...akhirnya stelah stahun mnggu untuk berkonvo..akhirnya......hihihhi
smpai kat LCCT nnti aku jmpa jap my big brader...gua mau pau mnta lanja kt dia,hahahah,slalunya aku direct g kolej aku naik teksi..tapi kali ni x,aku naik bas jer...g KL CENTRAL..berjumpa seseorang...ehem..xyah sebut a,malu la i...hahahhaha...

then gua lpas lepak2 ngn budak tu aku terus gerak ke kolej nek LRT...weeeeeeeee....tu pon lama gua x nek...i.Allah dipermudahkan..

so doakan aku untuk sampai ke tmpat yg di tujui..dan semoga dipermudahkan urusan selama aku d sana..amin..jumpa nnti ya org2 sana...with love from orang sabah..aw...

- Syukran Ma'Assalam -

1 comment:

YNA said...

smg segala urusanmu dipermudahkan dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...