Monday, November 21, 2011

Luahan Seorang Gadis tidak minat Tengok Bola


malam ni sekali lagi teruk sbab aku xdapat tgok channel len...apa yang aku dngar hanya sorakan menggila adik aku,bapa n makcik..aduhh..boleh jadi gila gua wei...da la tu,tak beragak mau bersorak..skg ni da jam 10 malam ok,tapi dorang buat dono ja...ntah mybe sbb terlalu exited terangkat bontot dorang pk 10 pagi agak nya...

bukan tu ja..semua status kat dunia maya pun cakap psal bola..kat twitter..kat Pesbuk..Kat belog..adoiiiyaaiii..leh sakit jiwa juga aku ni...sabo2..

fuhhhh..ni la akibatnya bila manusia tu x brapa nak minat sukan tendang bola...tapi kalu tendang orang sila email or kol aku terus...weeeee...hahahahhaha

ekceli ni entry ngah keboringan tahap tupai berjoget..sorang2 kat ilik mcam di anak tirikan..dahsyat x??haaa...malas mau gabung,sebab klau aku depan tv tgok bola,xpasal2 aku sorak kat telinga adik aku pula suru diam..yla..sb aku tertido,hahahahah,sweet x?


bukan bermakna aku ni tdak mnyokong sukan2 kat mesia ni...aku ikut ja perkmbangan2 bola ni,tapi aku just akan tnya,sepa menang?haaa....amik berat x aku...?hahahahah...aku ada kuar jap g tnya da gol ka blom,aku tgok kat tv mesia 1 indon 1...aih...berperang la majikan2 kat mesia ni kat bibik dorang...pasni ada la tu berita majikan hentak kepada bibik guna iron board,akkakakakakka

aku lebih layan renang berirama ko tahu?menari dalam air,menangis ikan duyung tgok bebudak tu menari dalam air..kikikiki...

so apa yg penting sokong2 juga...solat isyak aku taw ada yg x buat lagi..jgn lupa ya temen2..wah..da speking indon pla i..ahahahha...

selamat tendang menendang bola n bersorak smpai pecah halkum...yeeee..hahahah

ps :: yoi..jam brapa ko balik ni..bantal gua da melambai2..hhahah

- Syukran Ma'Assalam -

2 comments:

dylaroxy said...

adui adui adui ak paham perasaan kau !

dayanQueen said...

sukur2..ada jga org pham my feling ni..ahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...