Saturday, December 24, 2011

Aku Gila dengan Kasut Tom's


heyyyhoooo c comel dan c ayu...perlu ka aku kecoh2 pasal kasut ni?n jawapan aku yesss..memang harusss..sebab kasut ni kan salah 1 pelengkap kita dalam berpesen..x gitewww?ahakkk...dan pilihan aku kali ni adalah jenama TOMS..see??taw kan...

oh bagi aku kasut ni sungguh sweet n selesa tym di pakai...sungguh ni..i have 1..but aku mau lagi dan lagi..yang paling best kasut ni sebab senang dipakai..n lagi 1 ksut ni bnyak sngat design n corak2..tu yg btambah comel kasut ni..sriesly aku cakap memang best sngat2 woooo...

klau da pkai kasut ni lantak la ko mau berlari ka..lompat ka...gimnastik pun opkos boleh..dripda pakai kasut high heel yg teramat la susah untuk kita berjalan..kan kan..hihih..(terpulang kpda ssiapa yg memakai)




lagi 1..aku rasa x smesti nya kasut ni hnya sesuai dipadan kan dngan pakai sluar jeans ja..no...bagi aku kasut ni bleh di pdankan dngan apa2 jnis fesyen yg kita pakai..yeahhhh...kalau mau mncuba ssuatu yang berlainan kan..apa salahnya..yey~~


kredit to FB Diana Amir

seee??Diana Amir pon layan Toms ok even dia pakai cam tu..so xsalah kan..nmpak very the comey adalah...saya meminati beliau..hhihihi

harga??ermmm xla mahal mana aku rasa.. dalam rm50 bleh dapat kowt..klau jual kat psar2 malam 2 bleh runding n bleh dapat kurg lagi rasanya..wah...best kan..hahahah



ok abaikan wajah2 gadis diatas..just fokus pda kasut c gadis yang berbaju kurung turqoise..hahahaha
so aku just mau heboh 1 dunia ni..woi pakai baju kurung pon boleh pkai kasut Toms lerrr...

ok sekian untuk anda semua..

~ Bebelan yang tidak mempertingkatkan apa2..so abaikan entry yang serupa camni ~


- Syukran Ma'Assalam -

4 comments:

miza ismail said...

hua,mo 1 la klu gni.heeehee

dayanQueen said...

beli bnyak2..spaya puas..ahhaha

sTyLeZ GaDgEt said...

singgah2la ke blog ni, kalau boleh follow sekali...
stylezgadget.blogspot.com

sTyLeZ GaDgEt said...

singgah2la ke blog ni... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...