Saturday, December 24, 2011

Tetamu yang cool..(ex student my dad)

Assalamualaikum..

hari ni ada tetamu datang kat umah..org jauh wooo..dari seberang laut cina selatan tu..hihihi smenanjung lerhhh...ex student my dad..dorang datang just bedua ja..suami isteri..yg c isteri tu la bekas anak murid bapa aku..n mmbesar kat sabah..datang pegi sabah ekcelinya pegi mjlis kenduri kahwin mmber akak tu..kat labuan..n lpas pegi labuan,apalagi..raun2 sabah la kan..

arini dorang plan pegi Kudat sabah kat area Simpang Mengayau..penghujung Sabah..n klau mau tengok matahari terbenam dngan keindahan yang WOW..pegi la kat simpang mengayau kat kudat tuuuuu...so sbelom dorang pegi sana,dorang singgah lerhh kat umah bapa aku ni..(my home la tu)..ahhahah..
memang agak lama juga la xjmpa sebab family dorang ni kira rapat juga a tym dorg still mnetap kat sabah ni...

lpas borak2..makan bersama..lepak2 jap kat belakang umah smbil menghirup udara pantai yang ada sdikit pencemaran tu..hehhehe...n tym tu pla dia kluokan Camera DSLR sony dia...n klik klik klik..sperti yg dketahui,family aku ni memang pntang jumpa camera...sriesly..dimeriahkan lagi dngan c smuandak kecil..kat camera tu memang muka dia paling bnyak ok...n yg kami bertiga ni brgmbar konon2 amik pic ala2 orang pro...weeeekkkk...bikin gali jua..ahhahahah


******
*****
****
***
**
*



yesss..seperti yang aku cakap..budak ni memang pntang jumpa camera...
Nur Adaniah a.k.a NIA



 mintapujinya gayaku ni...hahhahah


baikan budak kecik yg sntiasa mnyibuk 

haaa...yg kakak belah kanan tu la ex student my dad..sblom dorg berngkat..meriah betul kat blkng umah dngan posing ntah hapa2..ahhahaha


[ jakun bila kena suru guna DSLR..insyaAllah ada rezeki saya akan memilikinya...wahhh...]

tata


- Syukran Ma'Assalam -

2 comments:

iMieMiey ~ said...

; comel ew bdak tuu :D

RoyGyne said...

kenapa pic bawah tu nia ada jgk?hahahah...tengok la cik dayang dia macam mana jgk kn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...