Saturday, December 24, 2011

Hati tu bersuara Lagi !!

Assalamualaikum...

entry yang xda makna buat sapa2 pon..n better anda xpayah bca..sebab akan mnyebabkan anda sakit perut klau mmbcanya..

bercerita tentang hati aku yang memahami situasi seseorang..sries aku cakap memang payah..kekadang aku mahu singkirkan bnda2 yg negatif sebab akan memburukkan lagi keadaan..tapi sampai bila?aku takut bnda ni akan berterusan dan terus mnguasai fikiran aku d masa akan datang..dan ia akan menyebabkan keretakan  perhubungan yg sdia ada..memang aku tpu la kan klau aku cakap aku xda rasa apa2,tapi mungkin kputusan yang aku buat ni ada kebaikan untuk kami berdua..maaf kalau ayat aku ni bleh dikatakan owh so gedik n mngada2 ok...wat ever la kn...tapi now blog aku adalah teman aku yang paling setia xkira aku happy sedih marah..smuanya akan terluah kat sini..even ramai yanng akan mngetahuinya..maaf jika entry ni buat anda rasa muak..weeekkkk..ok xpayah la type lelbih kan..yang len biar aku simpan ja..orite alls..

menunggu sesuatu yang tidak pasti..memang mnyakitkan..


- Syukran Ma'Assalam -

2 comments:

mysara said...

jgn pendam2..luahkan je perasaan kat blog ni..
jangan pedulikan ape org kate =)

dayanQueen said...

kekdang cm rsa malu laa..anyway thnx siz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...