Sunday, February 12, 2012

hai..saya da update..^_^

ASSALAMUALAIKUM..

ehemm eheemmm..ada yg rindu aku x?opkos lerhh ada ka..mau perasan2 dlu skit..yey...so now aku payah skit mau beron9 atau kata saintefiknya xdpat berinteraksi ngan peminat2 stia aku kat laman sosial ni..huhuhu..shedih ...disebabkan terdapat masalah dri TM so internet kat umah pon join skali tunjuk perasaan...

percaya atau tidak kini sya beron9 kat cc..kembali kezaman muda2 dlu..(mcm la da tua..)ahahah bt skg i da matang okhai..so yg ni jga anda msty percaya...

so xda bnda sbenar nya mau d update..just mau gtaw yg belog ni still beoperasi lagi..tapi skg ni diam kjap..harap bersabar la ye wahai rakyat2 beta skalian...

tata..rindu kalian smua...

ada yg rindu kat kek tu jga ka?

- Syukran Ma'Assalam -

4 comments:

P U C A T said...

mintak kek sikit:)

Sue-Rya AQ said...

welcome back! hehehe..kek tu nmpk sedap!

dayanQueen said...

@P U C A T hihi..jom dtg sabah,sy blanja..hahah

@Sue-Rya AQ thnx..mmg sdap pun kek tu,hihih

Lily said...

Terliur tgk kek tu ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...