Wednesday, June 20, 2012

Kenakalan itu Buat Aku Rindu

Assalamualaikum...

apasal sejak bermenjak ni jemariku sungguh malas untuk keletak keletuk...urmmmm adakah kerana situasi yg berbeda?wahhh...kini aku sudah pun berada di bumi beriklim sejuk...*ya2 ja sejuk konon*

yeah sebelum story psal tmpat aku jejak skg..aku mau story psal my student kat skolah lama...yes ..saya rindu msuk kelas 1A kat sekolah SAR Assalam...terasa cam xmo bertukar ke sekolah len..*padahal mau dkat umah..ahahha*..

jumaat lepas adalah hari terakhir aku ngan dorang..so tym tu aku x ngajar pun..hahhahah..aku buat subjek baru masa tu..islamik pendidikan seni ...cehhhhh...ya2 ja kunun..

n aku happy dapat kenal pelajar2 kat sana...even kekadang aku marah2 dorang sbab ada ja bnda dorg buat yg bikin panas...tapi itulah kenangan...itulah pengalaman...kenakalan dorang yg buat aku happy,tapi bukan la nakal yg bertumbuk ngan guru..hahahhaha...

so pendidikan seni yg aku buat ni xda tajuk pun,bebas...yg pnting ada benda yg dorg buat hasil dari tngan sendiri...


 Hariz....sedang berfikir apa yg perlu dilakukan..ermmm ermmm..

sebahagian dari hasil tangan mereka..kreatif  yaw..hihihi

haikal..berumur 6 tahun,kalau aku bagi kerja kat dia,ayat yg slalu dia guna ialah," ustazah saya budak kecik lagi,nda taw mau buat apa2 "...hahhaha


?????????? ermmmmm

last with student in Assalam..

posing yg terakhir at Assalam...bikin panas,hahahhahaha


ha....kisahnya,aku memang happy dapat ngajar kat sana...n hari isnin lepas aku baru lapor diri kat SAN Lohan Ranau...selamat bertugas dayang,semoga ditabahkan hati kat sana,amiinnn...

uolllssss...doakan aku k,hahahhaha

- Syukran Ma'Assalam -

4 comments:

Sue-Rya Qistina said...

bestnye jadi cikgu. mesti ramai murid syg cikgu kan..hehehe :)

dayangNoor said...

ahhahah...alhamdulillah..guru garang kena syg ka?hahah

Aina Liyana said...

alahaiiii comelnye ckgu dia. :)

dayangNoor said...

comel ka?tengkiu2..ahhahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...