Wednesday, January 23, 2013

Cerita Kawen 2012

Assalamualaikum..

acece tajuk bukan main..da macam cerita aku pula yang kawen..eh no no no..ni nak habaq sat..tahun lepas bnyak juga la mmber2 yang invite mau suruh dtang kawen dorang..memang mau sangat pegi..tetapi tdapat problema yg susah dielakkan..klau elak pun mmg payah..ha...cam tu pon boleh ngko..hahahah..

so untuk tdak kecewakan hati mereka yg suci tu..ak saja buat entry untuk member2 terdekat aku yang kawen 2012..semoga anda semua berbahagia hingga ke syurga..In Shaa Allah..

jom cikidaut mereka yang sudah pun mendirikan Masjid...


     
1 - siti solehah -- my kawan at skul menengah di SMKA Limauan Papar..aku ngan dia sama2 masuk form4..masa kat skolah dulu budak ni pendiam n kekadang pndai jugak buat lawak..mmg xpenah jumpa da lpas abis skul 2006..tup tap tup tap..da jadi isteri orang..kelaaasss ko leha..Tahniah dear..

   
2 -- Hazirah -- budak soranng ni kira memang geng sekepala batu juga la..member skolah kat skolah lama juga at SMKA Limauan Papar..kekadang ada juga terserempak ngan dia kat spermarket2..dlu budak ni kira ganaih juga la..tapi tgok la sekarang..bukan main ayu ngko..awwww...tahniah lai..sorry xdapat dtang kawen ko..


3 -- Saruni -- ha ni budak lagi sorang..pelajar pempuan paling tall masa batch aku..memang sempoi..smua sukan dia sapu..hahhaha...memang cool la mmber ngan dia..tapi masa dia kawen aku ngan mmber2 lain ada dtang..sbb kebetulan budak2 yanng study kat smenanjung balik..so apa lagi..kitaorang buat skali cam reunion la...sweet moment la aku kira tym tu..yla berabad x jumpa..dia kawen masa raya tu..tahniah tahniah tahniah..


 

4-- Yassin -- haaa..ni yang bukan mmber aku..yg ni sepupu aku...baru bulan lepas dia melangsungkan perkahwinan..gila2 otak dia ni da ada bini ngko..hhahaha..


hoooreeeyyy...tahniah kepada semua mmber2 n kluarga tdekat yg da berkahwin..sempurnalah sudah salah satu Sunnah kalian lakukan..Alahmdulillah..semoga semua berbahagia hgga ke syurga yer...amiinnn...

ermm ada sapa2 lagi yang da kawen tapi aku x taw?hikhikhik...so..who next??ehemmmm..hahhaha













SMS :: bulan Jan n Feb 2013 pn ramai da mmber invite mjlis kawen..wahhh.. Alhamdulillah..

 psssttt... sory geng..culik gambar kmurang..harap di ijin yaa..hihihi

- Syukran Ma'Assalam -

3 comments:

Irwan Alessa said...

wahhh best nya, lama dah tak makan nasi minyak :)

♥ نورحازانه ابراهيم ♥ said...

Irwan Alessa :: memang best..lagi2 mmber sndri..hahha

Fatin said...

Amin. semoga bahagia dunia akhirat. btw, siti solehah tu kakak sepupu saya. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...