Thursday, January 17, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri Sabah


Assalamualaikum..




Alhamdulillah..sejak berkurun tidak melibatkan diri ini ke alam segmen..skrang mahu menonjolkan smula untuk mnjadi Ratu gila segmen..wakakakakka...

Syarat-syarat kelayakan (from fizgraphic) :

1. Buat entry bertajuk Segmen : Saya Blogger Negeri .......
2. Tempek banner kat atas tue pastue backlink ke entry nie..
3. Pastue sila nyatakan anda blogger dari negeri mana. Sebab aku nak asingkan group untuk setiap negeri. Nanti senang kita nak blogwalking negeri masing-masing.
4. Ceritakan tempat/makanan/benda apa yang best tentang negeri yang anda tinggal tue.
4. Kelayakan nak join terbuka kepada blogger malaysia sahaja.
5. Tag lah mana-mana blogger rapat anda.
6. Siap semua? Tinggalkan link entry kat ruangan komen nie.
7. Tarikh tutup : TIADA. Sentiasa berjalan.
8. Ringankan tulang jari tekan button SHARE kat atas :-)


so..apa tggu lagi..letsss gooo on......













P/S :: permulaan untuk tahun 2013..kini bermula..kikikiki

- Syukran Ma'Assalam -

9 comments:

Irwan Alessa said...

Assalamualaikum, saya dari segmen yang sama.. terjah dan follow awak sekali..

jom datang ke blog saya, blogger Johor punya cerita :)

http://www.irwanalessatyme.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

siti fatima Arifin said...

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.Wauu...CP teringin nak p sana. Jaln2 kat sana. Best jugak yer.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Lissa LaLissa said...

singgah follow back dari Labuan~ ^^

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Eedi Aziz said...

salam blogger dari Kelantan...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari Kelantan ;)
Done follow awk :)
Jom singgah back :D

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

salam.. deno dari segmen yg sama! btw, deno dari terengganu! deno folow sini :)

www.dayangdeno.blogspot.com

IMELDA MD.RIZAN said...

terbang dari beaufort..follow sini..

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...