Saturday, January 19, 2013

Tips Rest Time Yang Tidak Memenatkan..

Assalamualaikum..

hamboi2..sejak bila pula ko rajin hapdate belog ngko ni..hakhakhak...korang rasa apa yang perlu dilakukan untuk seorang guru bila ada masa rehat..hmmm msti korang pkir alaahh guru2 ni..ada masa ja skit msti bergosip mosip..x pun g melantak mkanan sorang2 xmau kongsi..hahahha..oh you you n you..silap..


untuk tips kali ni..(padahal xpnah pun buat tips) -_-' ..aku syorkan..x kisah la korang kojo apa pun..lagi2 kpada gegirls2 yg mau bdiet tu..ha..apa kata korang buka hp korang..
mmula tekan camera..ala..hp skg aku taw smua jnis ada camera punya..kan..klik camera n buat cam ap kitaorang buat kat bawah..bwahahahahha...


nampak macam bajet kiut..memang x la kan..tapi cara cam ni akan mmbuatkan orang lain akan berasa iri hati ngan korang n mybe dorang pun bakal join aktiviti meriah korang ni..ohsem nyerrrr... fuhhhhh -_- ...



mmula kena la control2 dulu....ala spaya x da la nmpak sngat keterujaan korang dalam aktiviti ni..ok...



dan kemudian ayukan lagi sdikit supaya tdak klihatan yg korang tlalu obses sngat bgambar..orang sekeliling pun opkos la just jeling2 korang ja..kan..n xmau pndang pun aksi keayuaan halilintar anda...


dan bila orang smua da blah..cepat2 ubah muka n buat bmcam2 mimik muka yg x mmerlukan bajet atau peralatan yang mmbahayakan diri...

- apahal orang sbelah aku tu buat muka yg sama ja-

apasal mcam da teruk ja aku nengok..hahhaha...tapi klau korang stress masa keja..aktiviti mcam ni la yang boleh jadi pngubat stress korang tu...untuk mnampakkan lgi betapa stressnya korang..buat la mimik muka yg boleh mmbuatkan budak kecil menangis...


klau tips ni tidak berjaya untuk memenuhi rest time anda..sila la pegi main kejar2 ngan budak2 kat luar..bwahahahah..sandi!!




















P/S :: ada orang pesan..bhawasanya kakak yg bersama aku kat gambar tu adalah orang paling kiut kat dunia..katanyerrrrrr...eh jap..dunia ka or mesia ja?lupa..t i tnya dia balik...cikidautttttttt...


- Syukran Ma'Assalam -

2 comments:

uzma syifa said...

Kihkihkih..kak rasa kan,mmg urg sebelah ko tu paling kiut sedonia dayang..hahah..(masuk bakul angkat sendiri u olsss..hahhaha)..

♥ نورحازانه ابراهيم ♥ said...

uzma syifa :: tu la pasal...org yg pesan tu pun mmg dia la orgnya..wakakka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...