Thursday, April 12, 2012

" SEGMEN : blogwalking + follow by hajar "

Assalamualaikum

tetiba petang ni mau join segmen..sbb aku tlah ditag oleh blogger eiyqa-contenganjalanan.blogspot
thnx dear...hihihi




SYARAT :  

1- wajib follow blog hajar 

2- buat entry bertajuk  " SEGMEN : blogwalking + follow by hajar "

3- letak banner kat atas tu dalam entry dan link kan kat blog hajar ni 

4- wajib tag kat blogger lain min 3 orang dan max suka hati korang dan mereka mesti diberitahu.
 # kepada siapa yg berjaya tag PALING RAMAI maka akan mendapat RM30.00 top up untuk pengguna    celcom, digi, maxis

5- expired date : 30 april 2012 , 6 p.m

6- dah siap, hantar link entry tu kat comment ye. inform hajar yg korang join segmen ni.  
    # tempat comment :    0 budak comel ^o^
    # jenis comment :  pop up window



kanak2 ribena yang di tag :





n kepada semua rakyat yang mahu join this segmen..yey..

- Syukran Ma'Assalam -

8 comments:

cik eiyQa said...

tq dear! :)) ... maaflah eqa tag awak hehehe..btw thanks taw join muach! :D

liyanazahirah said...

dri segmen yang same :) dah follow..jemput datang blog saye..

http://honeystrawbery.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar.html

Patrick Star said...

Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

--> Blog Rilek-Rilek <--

AyueJean said...

follow sini dri segmen yg same

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar_13.html

❤ aQma_maNaF ❤ said...

Assalamualaikum

Salam perkenalan. Datang dari segmen yang sama. done follow awk

http://aqmadawilyz.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar.html

mieraahajis said...

BW here :)

Cik Amal said...

dri segmen yang same :) dah follow..jemput datang blog saye..

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar_20.html

Mrs.BuduBilis said...

SALAM KENAL..

DARI SEGMEN YANG SAMA, SY DH FOLLOW AWAK ,KALAU BELUM FOLLOW SY, DATANGLA KE BLOG SY

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...